2010. március 29., hétfő

Öröm a Mennyben

Igen, ma az előadások után nagyon jó beszélgetések (is) voltak és 2 fiatal megtért, Krisztusra bízta az életét! Míg az első előadás előtt 15 fős nézősereggel "kecsegtettek", végül mind a két alkalommal a Puskás Tivadar Szakközépiskolában telt ház volt, többen végig állva vagy asztalokon ülve az 50 percet.

A délutáni előadás a Művészeti Líceumban (gimnáziumban) volt, ahová többen a helyi gyülekezetből is eljöttek bátorítani minket. Este pedig már finom vacsorával várt minket Monca édesanyja, meg nem hazudtolva az erdélyi vendégszeretetet és -látást. :)

Egy személyes történet - részletei:

A sok kiküldött meghívó közül a sepsiszentgyörgyi iskolák közül (kb. 10) egyedül Ravasz Erzsébet igazgatónő válaszolt - nagyon gyorsan.

A már korábban említett 15 fős "megígért közönség" egy megbízott tanárnő "munkája" volt. Amikor ezt szervezőnk megtudta, gyors intézkedésbe fogott, melynek eredménye lett a 2 előadás összesen 360 diákja (eredetileg maximum 250-300-ról volt szó).

Előadás közben - amikor Pablo a bizonyságtételét mondta éppen - odahajolva egyetértésének adott hangot. Az egyik konyhai dolgozójuknak a fia a családban történt haláleset miatt erősen el kezdett zülleni. Ekkor hívta testvére gyülekezetbe és változott meg gyökeresen az élete. Rá sem ismernek már! Sajnos személyes vizekre nem lehetett evezni ("Az igazgatónő is bűnös!"), de az evangéliumot hallotta. Imádkozzunk érte is!

3 megjegyzés:

  1. Hahó, imádkozunk értetek!
    Hozzatok medvét meg drakulás matricát!

    VálaszTörlés
  2. Awesome that 2 persons came to the Lord!! I keep praying for you.

    VálaszTörlés
  3. Köszi, Laci!!! :D
    Borvíz nem is kell?

    Thank you, Stéphanie!!! God bless your heart!

    VálaszTörlés